Om Gunnel

Följ oss:

E-post: encaustic.coach@dinkraft.se

ENCAUSTIC COACHING

Roligt Utvecklande och Färgglatt

OM GUNNEL PALM

Jag har alltid haft förmågan att "se" människor. I själva seendet ligger en önskan om att hjälpa! Den önskan har alltid drivit mig framåt i en strävan att kunna göra mer! I mitt hjälpmedel som i förstone är färg och form, finns en otroligt positiv kraft! Inget torrt och tråkigt i form av pekpinnar eller "görsåhär". I stället härliga postiva färger för att uttrycka dig och ditt liv!

Frigör

din

kraft


Att tillbringa tid i den läkande naturen


När du befinner dig i naturen och använder kropp och själ för att insupa både ljus och grönska är du i ditt sanna element. Att krama träd och plantera blommor är i all enkelhet en lisa för själen.

Din själ behöver lugn och ro, och även att du lyssnar till din inre röst. I vår tid när vi  ständigt är nåbara och uppkopplade, det premieras att vara arbetsnarkoman, är det lätt att tappa bort sig själv. jag hjälper dig att hitta tillbaka och gå framåt!


Din Kraft


Att våga vara i sin fulla kraft och kärlek, krävs mod och medvetenhet! En utmaning för alla,   självklart även för mig. Men vetskapen om att vi alla består av kärlek och energi , kan ibland kännas som en tröst i vårt ytliga samhälle, där så mycket består av yta och att äga!

Den

läkande

naturen

BESTÄLL NYHETSBREVET

Copyright Gunnel Palm 2017 @ All Rights Reserved

Bank