behandlingar

INDIVIDUELL BEHANDLING

Gunnel erbjuder flera olika typer av individuella behandlingar. Val sker i samråd med klienten.

Exakt vad som passar just Dig beror i hög grad på vad Du vill uppnå; råda bot på eller lyfta fram.

LÄS MER

VAD JAG ERBJUDER

Gunnel erbjuder även individuell rådgivning och tolkning med utgångspunkt från Encaustic Art. Tillsammans med klienten målas en bild, som med Gunnels förmåga återspeglar vissa aspekter av klientens inre. Ofta utmynnar det i ett samtal där klienten får kännedom om sin inre krafts potential till läkning och till styrka att använda i vardagen.

Gunnel ger även Aura- och Chakra-healing. Och olika typer av Kanaliseringar, beroende på vad just Du behöver! Kontakta henne direkt för konsultation om vilken behandling som kan passa bäst.

Även behandling på Distans går mycket bra!

Gunnel Encaustic Coach

Jag målar en Unik bild till dig, som vi sedan pratar runt, jag ser och lyfter fram dina Styrkor, och hjälper dig att ta dig förbi eventuella hinder!

ChakralÄsning o healing

Jag går igenom dina Chakror, och känner efter om det finns blockeringar, jag tar ett Chakra i taget och sätter igång flödet, varsamt, med hjälp av healing, Reiki och Reconective.

AURALÄSNING O HEALING

Med händernas hjälp går jag igenom din Aura och känner igenom den yttre och inre auran, utjämnar eventuella ojämnheter, healar obalanser.


Medial lÄsning

Jag läser dig med kortens hjälp, eller bara med händerna Jag hjälper dig få kontakt med någon form av hjälpare, en guide, en ängel eller ett kraftdjur, beroende på vad du behöver, och vad som kommer fram!

HÄLSOKOST

Gunnel har lång erfarenhet inom hälsokostbranschen, bl a som butikschef och kurser inom fysiologi och preparatkännedom. Hon ger även kostråd för att mildra olika krämpor.

KURSER

Gunnel erbjuder kurser med bl a andligt innehåll. En av kurserna heter Gör ditt eget andliga smycke. I kursen Encaustic Art lär du dig vaxmålningstekniken och bildtolkning.

Hittade Du något som passar just Dig?